FotoClubProArad a expus la Festivalul internaţional Primasens Fototage din Germania

  de Special Arad | 29 octombrie 2014, 11:36 AM | Cultură

  0

  FotoClubProArad a participat pe 24 octombrie în Germania la  deschiderea Festivalului Internaţional de Fotografie Pirmasens FOTOTAGE, eveniment ce s-a bucurat de un buget de numai puţin 70.000 de euro, din care 50.000 de euro bani primiţi de la administraţia locală din Pirmasens.

  Clubul arădean a fost reprezentat de o delegaţie formată din cinci membri: preşedintele Nelu Scripciuc E.AAFR.A.FIAP.Hon MPC, Silvana Retter, Octavian Tocaciu, Flavian Savescu şi Ovidiu Grasu. La eveniment au fost expuse peste 800 de fotografii semnate de artişti fotografi din difertie colţuri ale lumii şi expuse în 11 galerii din Pirmasens.

  „A fost o experienţă extraordinară pentru noi ţinând cont că am avut ocazia să participăm la work-shop-uri susţinute de maeştri fotografi ai lumii. Ne bucurăm că am avut ocazia să expunem lucrările noastre alături de cele ale unor artişti fotografi renumiţi la nivel mondial. Cu această ocazie vreau să mulţumesc în mod special bunilor noştri prieteni şi colaboratori Sergio Morariu şi Camil Mihăiescu, pentru că, datorită lor FotoClubProArad a participat la acest festival şi tot prin intermediul lor am avut ocazia să îl cunosc pe maestrul Harald Kroher. Totodată vă anunţ că vom continua colaborarea cu maestrul Kroher şi pe viitor, acesta confirmând deja prezenta în Arad pentru luna august a anului 2015”, a explicat Nelu Scripciuc E.AAFR.A.FIAP.Hon MPC , preşedintele FotoClubProArad.

  De menţionat este faptul că la festival, din România FotoClubProArad este singurul club de fotografie care a fost invitat să expună lucrări. Alături de membri clubului arădean au mai participat şi reprezentanţi ai Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara. În cele ce urmează puteţi citi numele artiştilor,membri ai FotoClubProArad, care au avut lucrări expuse în cadrul Festivalului  Pirmasens FOTOTAGE: Alina Mladin,Silvana Retter,Flavian Savescu,Robert Kadar,Octavian Tocaciu,Marian Ghebeleş,Cătălin Alexandru,Ovidiu Grasu,Teodor Radu Pantea E.FIAP/s. M.AAFR,Rareş Buboi, Nelu ScripciucE.AAFR.A.FIAP.Hon MPC şi Gheorghe Petrila E.FIAP colaborator al clubului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.