miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Foto Club Arad vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2014, Ediția a XV-a

  de Tomck@t | 22 iulie 2014, 4:05 PM | Știri Arad

  0

  Au mai rămas două săptămâni! Ultima zi de primire a fotografiilor este 06.08.2014 (data primirii fotografiilor și a taxei), iar vernisajul va avea loc in data de 23.09.2014 la Sala Clio din Arad.

  Cu ocazia acestui salon, împreună cu Primăria Arad, Foto Club Arad va tipări un catalog care va fi oferit tuturor participanților. Fotografiile se pot trimite și prin wetransfer pe e-mail: [email protected] (odată cu copia sau scanarea ordinului de plată), iar taxa de participare se poate depune în contul Asociației Foto Club Arad, RO59CECEAR0143RON0114812 deschis la CEC BANK ARAD.

  Secțiunile din acest an sunt: contralumină (după cum v-ați obișnuit) și antiteză.
  Antiteză: contrastul dintre două subiecte sau elemente care se pun reciproc în relief. Exemple: slab – gras, alb – negru, înalt – scund, urât – frumos, sus – jos, tînăr – bătrân, stânga – dreapta, lumină – întuneric, lung – scurt, etc.

  IMPORTANT- TAXA DE PARTICIPARE A FOST REDUSĂ DE LA 50 LEI LA 40 LEI PENTRU O SECȚIUNE ȘI DE LA 90 LEI LA 60 LEI PENTRU DOUĂ SECȚIUNI.

  Salonul este sub patronajul AAFR nr. 017/2014.

  Adobe Photoshop PDF

  Adobe Photoshop PDF

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.