sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fotbalist găsit asasinat în această dimineață! Avea o curea în jurul gâtului

  de - | 5 octombrie 2021, 6:19 PM | Sport

  0

  Nikos Tsoumanis (31 de ani), ex-Aris Salonic și fost coechipier cu fostul fotbalist român Mugurel Buga (43 de ani) la Skoda Xanthi în 2010, a fost găsit în această dimineață fără suflare în mașina sa.

  Nikos Tsoumanis, fundaș stânga, care a jucat între 2015 și 2018 la Aris și care evolua din vară la Makedonikos, în liga a treia elenă, a fost descoperit în această dimineață în Kalamaria, la 7 kilometri sud-est de Salonic. Dispariția sa fusese anunțată încă de luni, scrie gsp.ro.

  Era în mașina sa, nu avea puls, a fost transportat de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Cauza decesului: „Moarte prin sufocare”. Criminaliștii au sosit imediat și au început ancheta. Potrivit primelor informații oferite de jurnaliștii greci de la metrosport.gr, Tsoumanis ar fi fost sugrumat! Avea o curea în jurul gâtului și mâinile legate!

  Tsoumanis și fostul atacant de la Rapid și FC Brașov au jucat împreună la Skoda Xanthi. Tsoumanis a evoluat la Xanthi între iulie 2010 și august 2012, iar Buga a fost legitimat între ianuarie 2010 și iulie 2011, scrie gsp.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.