marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul șef al „doi și-un sfert”, Gelu Oltean, arestat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

  de - | 16 decembrie 2019, 8:26 AM | Naţional

  0

  Trei persoane acuzate că organizau într-o casă din Dâmbovița întâlniri de consum de droguri de mare risc au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov. Cele trei persoane reținute sunt cercetate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, au anunțat procurorii brașoveni.

  Persoanele reținute organizau întâlniri pentru consum de droguri în județul Dâmbovița. „Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, au mai anunțat procurorii brașoveni.

  Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că printre persoanele reținute de procurori se află și Gelu Oltean, fost șef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne, concubina lui Oltean și un cetățean britanic.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.