miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Fostul finanțator al FC Brașov, dat în urmărire, a fost prins în Grecia

  de - | 29 ianuarie 2022, 6:24 PM | Naţional

  0

  Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a fost codamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, a fost prins în Grecia, scrie Spotmedia.

  Neculaie a fost dat în urmărire în urmă cu o săptămână, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

  Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

  Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

  Citește și:

  •  Doi ani de închisoare pentru Ioan Neculaie. Fostul finanțator al FC Brașov a încercat dă fugă de polițiști

  •  Ioan Neculaie, reținut de procurori. Omul de afaceri va fi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă

  •  Stenograme curvești de lux – Schimb de replici penibile între „proxeneta” Diana Gureșoaie și „clientul” Ioan Neculaie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.