miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul dinamovist Juan Camara a fost prezentat la CS Universitatea Craiova

  de Lucian Dănilă | 15 februarie 2021, 9:37 PM | Sport

  0

  A evoluat în prima jumătate a campionatului la Dinamo, făcând parte din lotul de fotbaliști străini transferați de spanioli și de fostul antrenor Cosmin Contra. Juan Camara a avut evoluții impresionante la unele jocuri, iar acum va lupta pentru titlu alături de Universitatea Craiova.

  În cariera sa, Camara a evoluat și alături de marele Leo Messi la FC Barcelona.

  „Juan Cámara s-a alăturat lotului Ştiinţei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai turului acestei ediţii de campionat este component al echipei noastre.

  Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră!”, a anunţat Universitatea Craiova.

  camara 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.