sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul centru comercial Armonia a fost vândut. Cine l-a cumpărat și ce proiect va fi dezvoltat pe cei 110.000 de metri pătrați de teren

  de Special Arad | 8 decembrie 2021, 12:25 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  IMMOFINANZ, unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari din România, ce îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri, a vândut fostul centru comercial Armonia Arad către Oresa, o companie controlată de investitori suedezi, cu prezenţă puternică pe piaţa locală. Oresa intenţionează să dezvolte un proiect cu destinaţie mixtă, cu o componentă industrială şi una de retail.

  „Aceasta este a doua achiziţie din acest an, în România, a diviziei imobiliare Oresa. Ni se pare interesantă oportunitatea de transformare a acestei proprietăţi într-un parc industrial şi de retail modern, foarte bine poziţionat, atât pentru clienţii mari, cât şi pentru cei mici şi mijlocii, care au nevoie de spaţii moderne aproape de oraş, pentru activităţi de producţie, depozitare sau showroom-uri”, a declarat Cornel Marian, Managing Partner Oresa.

  Lucrările de modernizare a proprietăţii vor începe după finalizarea planurilor şi obţinerea autorizaţiilor, în prima jumătate a anului 2022, iar lansarea este planificată pentru prima jumătate a anului 2023.

  Întregul proiect are o suprafaţă de 110.000 mp teren şi o suprafaţă închiriabilă brută de 43.000 mp.

  Sursa: Zf.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.