Fosta judecătoare arădeană, Lavinia Coțofană, „executată” de Gabriela Firea din postul de directoare juridică a ASSMB

  de - | 1 noiembrie 2019, 8:25 AM | Naţional

  0

  (foto: impactpress)

  Gabriela Firea a dat-o afară pe directoarea juridică a ASSMB, care a făcut plângere către DNA împotriva jafului de la Spitalul Gomoiu! Astăzi, ea depune mărturie, la Adriana Nedelea După ce a văzut documentele Corpului de Control și constatările experților, fosta judecătoare Lavinia Coțofană, director juridic la ASSMB, a redactat o plângere către DNA. Ce au făcut șefii primăriei? Au băgat cererea în sertar și au zburat-o din funcție pe directoarea juridică!

  Povestea supraevaluărilor de la Spitalul Gomoiu dospește în interiorul primăriei de ani buni. Facturile umflate la “Gomoiu” și la “Foișor”, cele două mari obiective renovate în ultimii ani, s-au transformat aproape într-o legendă urbană.
  Practic, supraevaluările au fost făcute în perioada lui Oprescu și decontate și plătite în mandatul Firea, în ciuda avertismentelor Corpului de Control al Guvernului, care a reclamat furturile din bani publici.
  Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.