sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fost poliţist din Braşov, prins când vindea cocaină la colțul blocului

  de - | 7 septembrie 2023, 11:09 PM | Naţional

  0

  Un fost poliţist din Braşov a fost prins, joi, în flagrant, cu cocaină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Sindicatul Europol susţine că bărbatul, îmbrăcat în uniformă de poliţist, a fost prins între blocuri, în timp ce vindea cocaină, anunță news.ro.

  UPDATE: Sindicatul Europol susţine, într-o postare pe Facebook, că bărbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a fost prins.

  ”Unii «colegi» au intrat în Poliţie crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activităţile ilegale pe care le desfăşoară. Tânărul din imagine, încă poliţist, a fost prins azi dimineaţă, printre blocurile dintr-un cartier din Braşov, în uniformă de poliţie, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piaţă este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a transmis Sindicatul Europol.

  ŞTIRE INIŢIALĂ: Un fost poliţist din Braşov, care a lucrat la Secţia 5, a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină.

  Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

  Recent, el a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraş, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

  IPJ Braşov a precizat că ”cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J. BRAŞOV”.

  ”De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ Braşov.

  Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut pentru activităţile sale în sfera infracţională, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.