marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Forumul Economic Internațional de la Arad, mediatizat în Republica Moldova

  de Special Arad | 24 martie 2017, 11:33 AM | Naţional

  0

  În 20 martie 2017, s-a desfășurat la Chișinău , la Agenția de Presă IPN , conferința de presă prin care a fost mediatizat Forumul Economic Internațional , care se va desfășura la Arad , între 21-23 aprilie 2017. La evenimentul de presă , au participat Dr. Antoniu Martin , președintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație , precum și omologul său din Republica Moldova , Adrian Furculiță.

  După ce Adrian Furculiță a prezentat importanța acestui eveniment economic pentru firmele și mediul administrativ din Republica Moldova-subliniind necesitatea schimbului de experiență, precum și preluarea de expertiză de la firme din România și Europa-,Antoniu Martin a prezentat oportunitățile economice oferite de către zona de vest a României , cu precădere de orașul și județul Arad.

  „Una din principalele provocări care stau în fața firmelor din Republica Moldova o reprezintă atragerea de resurse financiare dublată de necesitatea formării resurselor umane la nivel competitiv , aspecte la care poate contribui participarea la un eveniment economic internațional de referință”, a spus Adrian Furculiță , președinte pentru Republica Moldova al CIAD.

  „Forumul Economic Internațional de la Arad va reuni firme și reprezentanți ai mediului de afaceri , precum și reprezentanți ai mediului politic și administrativ din România , Republica Moldova , Italia , Serbia și Ungaria. Va fi o foarte bună oportunitate de cunoaștere reciprocă , de realizare a unor parteneriate , a unor schimburi de experiență. Semnalele pe care deja le avem sunt foarte bune , în sensul în care un număr foarte mare de firme din țările amintite     s-au înscris și se vor înscrie în perioada următoare la evenimentul economic”, a declarat Dr. Antoniu Martin , președinte pentru România al CIAD.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.