Fonduri cu 40% mai mari față de anul trecut la CCJA

  de Special Arad | 16 mai 2019, 2:49 PM | Administraţie

  0

  Centrul Cultural Județean Arad va lansa  invitaţia de participare la licitația publică de proiecte, în conformitate cu prevederile legale privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, la jumătatea lunii iunie.

  „În 30 mai va avea loc şedinţa la Consiliul Judeţean Arad şi, aproximativ de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii iulie, vor putea fi depuse proiectele. În a doua parte a lunii iulie, spre sfârşitul lunii, se vor semna contractele, după soluţionarea contestaţiilor, dacă vor exista. Trebuie menţionat faptul că, spre deosebire de anul trecut, fondurile alocate pentru toate liniile de finanţare sunt aproape duble”, a declarat Ionel Bulbuc, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.