Update Foarte multe localități din Arad rămân fără curent! E-Distribuție a mai adăugat câteva pe listă

  de Special Arad | 25 May 2021, 6:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi programate de curent electric în județ. La cele anunțate ieri, se mai adaugă altele, anunțate de companie astăzi. Este de vorba de întreruperi în data de 28 mai, în localitățile enumerate în tabelul de mai jos.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania E-Distribuţie Banat SA.

  Sunt programate următoarele întreruperi:

  Intreruperi S21 s27 28mai update

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.