Florin Ilie: „Cred că Arnăutu nu va mai scăpa de lângă mine”

  de Lucian Dănilă | 7 decembrie 2019, 1:03 PM | Sport

  0

  UTA are una dintre cel mai bune defensive din Liga a 2-a, iar acest lucru i se datorează și lui Florin Ilie, fundașul central cu cele mai multe minute jucate dintre cei trei care au ocupat această poziție, alături de Melinte și de Șeroni.

  Deși evoluează pe un post pe care alți jucători primesc foarte des cartonașe galbene, Ilie a scăpat de suspendare deși a evoluat în 18 meciuri. „În cariera mea nu prea am avut atât de multe galbene, dar mai luam, într-adevăr, două-trei cartonașe roșii”, a spus Florin Ilie, stârnind râsul celor prezenți. Ne aducem aminte că la meciul cu Viitorul Pandurii, Ilie a fost „iertat” de eliminare după ce l-a faultat în poziție de ultim apărător pe Darius Buia.

  Ilie ne povestea și o scurtă istorie a defensivei echipei la care evoluează: „Vă aduceți aminte că la meciurile cu Călărași, dar mai ales cu Mioveni, Iacob ne-a scos după ce atacanții lor au scăpat singuri cu el. Alea au fost probleme apărute pentru că eram la început, nu eram omogeni. După acel meci cu Mioveni au fost prea puține acțiuni ale adversarilor în care să scape singuri spre poartă pentru că acum ne cunoaștem între noi, știm cum atacă fiecare, cum se retrage fiecare”, ne spunea Ilie.

  Ne aducem aminte, de asemenea, și de ocaziile pe care le-a avut Petrolul la meciul din tur. Atunci, Arnăutu a fost unul dintre cei mai periculoși jucători, dar Ilie speră și crede că nu îl va mai scăpa din marcaj.

  „Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar bun al campionatului, un ultim test din acest an. Sunt încrezător că vom face o partidă bună în fața propriilor suporteri și cu siguranță ne vom bucura la final împreună cu ei. Am uitat înfrângerea de la Călărași foarte repede, moral stăm foarte bine. Dacă ne facem treaba în apărare, cred că vom câștiga meciul fără să primim gol. Am avut ceva probleme cu Arnăutu în tur, dar acum cred că nu va mai scăpa de lângă mine”, a declarat Florin Ilie.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.