Florin Iacob: „Avem o problemă la începutul jocurilor”

  de Lucian Dănilă | 3 October 2021, 8:02 PM | Sport

  0

  Florin Iacob, portarul și căpitanul echipei UTA, crede că gruparea arădeană are o problemă la startul partidelor. Acest lucru s-a putut vedea la meciurile cu Voluntari, Rapid, cu CFR Cluj și mai ales ieri cu Dinamo.

  „La începutul jocului nu prea ne-am descurcat şi eu cred că la început de meci noi avem o problemă. La pauză au fost discuţii mai liniştite pentru că jucam deja în 10 oameni după eliminarea lui Batha. Nu avea rost să strigăm sau altceva”, spune Iacob..

  Referitor la revenirea pe tabela de marcaj prin „dubla” lui David Miculescu, Iacob a spus: „De la început i-am zis că are o schimbare de atitudine bună de când e convocat la naţională. E tinereţea pentru el. Şi-a revenit şi a revenit foarte bine! Îl felicit”.

  „Nu am văzut faza de la cartonaşul roşu. Eu am luat galben pentru că am zis că sunt căpitanul echipei si am venit să vorbesc dar mi s-a spus că am venit prea agresiv. Acesta trebuie să fie un punct de plecare şi să reuşim să câştigăm mai multe puncte!”, a încheiat Iacob.

  Foto: Costel Șerban

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.