Florin Cîțu, despre relațiile cu China: Păstrăm distanța. Este un mod sănătos de a dezvolta România

  de Special Arad | 20 ianuarie 2021, 8:20 AM | Politikos

  0

  Invitat fiind la o emisiune de la radio Europa FM, premierul Florin Cîțu, a fost întrebat de jurnalistul Tudor Mușat care va fi în continuare relația României cu China, iar acesta a afirmat că se va păstra filosofia marilor state din Uniunea Europeană.

  Vom păstra filosofia marilor state din UE, de exemplu Germania, de a dezvolta relații cu China sau păstrăm în continuare distanța, mai ales că ultimul an și jumătate a fost unul de distanțare(…).Păstrăm distanța. Este ceea ce eu am observat ca ministru al Finanțelor Publice să avem o orientare puțin diferită și avem obicetive diferite. Este filosofia noastră”, a spus Florin Cîțu care a precizat că politica față de Beijing nu are legătură cu cine este la putere la Casa Albă.

  „Cred că este un mod sănătos de a dezvolta România în perioada următoare”, a declarat Florin Cîțu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.