joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Flavius Stoican: „Nicio echipă nu merita să câștige astăzi”

  de Lucian Dănilă | 17 octombrie 2021, 8:29 PM | Sport

  0

  Flavius Stoican s-a aflat la debutul pe banca echipei FC U Craiova, acolo unde l-a înlocuit pe banca tehnică pe Adrian Mutu. Echipa sa a început bine meciul, dar echilibrul s-a rupt repede în defavoarea ei, în minutul 13, după golul norocos reușit de Roger.

  „Este supărare, credem că nicio echipă nu merita astăzi să câștige, o remiză era rezultatul echitabil. Am avut șansele noastre, mai ales în prima repriză, când am luat deciziile pripite.

  Am văzut echipa mea cu dorința de a câștiga, nu a cedat ușor, nici în 10 oameni. E mult de muncă. Mi-aș dori să nu mai fim la fel de crispați, pentru că avem jucători cu potențial. Trebuie să arătăm ceea ce știm și cu ce suntem înzestrați. Astăzi am fost și lipsiți de șansă, nu cred că UTA a fost mai bună.

  Ei au avut șansă, noi plecăm dezamăgiți. Important este să jucăm fotbal, să avem aceeași determinare și rezultatele vor veni”, a spus Flavius Stoican după meci.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.