Situația Covid la Arad: încă 130 de îmbolnăviri și un deces, în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 5 January 2022, 12:01 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  Număr de infectări de la ultima raportare*: 130 (potrivit DSP)
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 41
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 1
  Număr total cazuri active pe raza județului în prezent: 664
  Număr persoane internate în spital (izolare): 79
  Număr persoane în izolare la domiciliu (infectate): 585
  Număr persoane în carantină (contacți ai persoanelor infectate): 189

  Șilindia, Ghioroc și Pâncota sunt singurele din județ cu rata peste 3 la mia de locuitori, fiind în scenariul roșu. Municipiul Arad are rata de 1,73.

  Guvernul a prelungit astăzi starea de alertă de pe teritoriul țării cu încă 30 de zile, totodată impunând ca masca de protecție să fie purtată din nou și pe stradă. Ca noutate, nu mai sunt acceptate măștile de protecție din materiale textile, ci doar cele chirurgicale sau cele FFP2. (Citește AICI despre toate restricțiile care intră în vigoare din 8 ianuarie).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.