duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Firele de electricitate din Micălaca, puse la pământ de un convoi militar!

  de Lucian Dănilă | 7 septembrie 2023, 4:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Un convoi militar a trecut în urmă cu aproximativ jumătate de oră prin sensul giratoriu din zona „Billa” (n.r. cum e cunoscută de arădeni), din Micălaca, venind de pe strada Voinicilor. Trecerea convoiului s-a lăsat cu unele pagube printre firele de electricitate.

  Un trailer militar transporta un camion, iar acesta a agățat firele de electricitate pe care le-a pus la pământ. Evident, gabarit depășit…

  „Noroc că și-a dat seama șoferul, pentru că era să doboare stâlpul pe care sunt prinse firele. Din ceea ce am observat eu, nu a rupt firele, dar nici departe nu a fost”, spune un martor ocular.

  Camionul a fost oprit până la sosirea echipelor de intervenție.

  Primăria a emis un comunicat : „Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public anunță că circulația tramvaielor în cartierul Micălaca, zonele II și III, este momentan suspendată, pe ambele sensuri de mers, în urma producerii unui incident de către șoferul unui transport agabaritic militar, care a agățat și rupt rețeaua electrică și a pus la pământ unul dintre stâlpii de susținere a acesteia, în sensul giratoriu de pe Bvd. N.Titulescu.

  Echipele CTP Arad intervin deja la fața locului pentru remedierea cât mai rapidă a situației.
  Între timp pe traseul Podgoria – Polivalentă – Billa- Voinicilor -Calul Bălan – Podgoria, tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze care vor respecta orarul acestora și vor opri în vecinătatea stațiilor de tramvai de pe traseu.
  Circulația tramvaielor spre localitățile Vladimirescu și Ghioroc nu este afectată.

  Ca urmare a acestui incident, atragem atenția șoferilor, ca în măsura posibilităților, să evite zona sensului giratoriu din Micălaca (zona Billa) pentru a preîntâmpina situații nedorite.
  Vă mulțumim pentru înțelegere!”

  micalaca 2

  Citește și:

  62 de terenuri pline cu ambrozie în Micălaca, Sânnicolau Mic, Aradul Nou și Grădiște

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Excelent…!”
   „Dorei” peste tot….
   .
   Adică, de multe ori, convoaie militare formate din autovehicule obișnuite, sunt însoțite și de 2 masini de Patrulă Militară sau de Poliție, în AFARA localității, iar acum, un TRANSPORT AGABARITIC, în INTERIORUL localității, nu avea nici un „Echipaj antemergător” care să verifice gabaritul de acces al traseului și SĂ ANUNȚE ȘOFERUL TRAILERULUI unde sunt probleme ?! 😨
   … Sau aveau (echipaj de însoțire), dar ăia „dormeau în chiloți” ? 🤔

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.