duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Fir-ar să fie, nu e polei și ninge! Nu se poate, domn Primar!

  de Lajos Notaros | 2 martie 2018, 9:16 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Ca să nu fiu acuzat de deformarea voită și tendențioasă a realitătii, precizez că dimnineața asta, pe la șapte și un sfert, am zărit în ninsoarea deasă o lamă atașată de un camion, Mercedes cred că era, care trecea peste pasarela din Grădiște, pierzându-se în zare undeva pe la blocurile unde se fac serbările populare de vară și de cartier.

  Pe șoseaua care vine de la Oradea se putea circula cu marea atenție, însă pe laterale era jale, mai precis frumos, dar nu pentru plimbatul cu mașina, ci cu sania.

  Acuma, înțelegem, domn Primar, că există tehnici la care noi nici nu mirosim privind deszăpezirea, despoleierea – nu, am fost atenți, n-am scris despolierea –, mai pricepem și că toate minunile țin 3 zile minus minunea că mai sunteți primarul acestui oraș bătut de soartă, tocmai de aceea zicem și noi, ce să facem, că ninsoarea, după cum zic ăștialalți pe care nu poți pune nici o bază – de ăștia de la meteo, nu de la guvern vorbesc – că ninsoarea, în pofida faptului că se apropie cu pași repezi 8 Martie – Ziua Internatională a Femeii – va fi prezentă pe aici pe la noi, cel putin azi și mâine.

  Se va topi și singură, e drept, dar ce înălțător ar fi, domn primar, să vedem niște femei cu buchețele de ghiocei în mână înmânându-le buldozeriștilor eroi de la RER care le-a deschis posibilitatea să meargă prin zăpadă să le cumpere!

  Noa, amu o stat, dar nu vă culcați pe tehnici, domn Primar!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.