Finish… la fotografie!

  de Lucian Dănilă | 18 mai 2014, 12:58 PM | Foto | Recomandările editorilor

  1

  Cei doi concetățeni din imagine au realizat visul cu care au pornit în Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba sutele de participanți: au trecut linia de sosire! Serenitatea tinerelului din imagine e dezarmantă, iar modul cum aruncă o privire înapoi să vadă dacă și companioana sa (n.r. probabil mama) a trecut linia de sosire este genială, iar mâinile din buzunar fac toți… banii.

  Rupți din peisaj, cei doi probabil își caută o bicicletă cu care să treacă linia de sosire și la Bekescsaba în această după amiază. Altfel, ce rost ar avea să întrerupi totul la jumătatea drumului?…

  1 IMG_2096 IMG_2098 IMG_2100

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.