Final de stagiune inedit la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, cu teatru și… sport

  de Special Arad | 27 June 2022, 12:29 AM | Cultură | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad încheie sezonul teatral 2021 – 2022 cu un eveniment amplu în care se vor întâlni artele și… sportul. „DiverTS show”, care are loc joi, 30 iunie, începând cu ora 17:00, în Parcul „Avram Iancu”, este un eveniment în care publicul va putea urmări deopotrivă spectacole de teatru, minirecitaluri muzicale, momente artistice dedicate celor mici, dar și demonstrații sportive.

  Dacă spun «O minte sănătoasă, într-un corp sănătos» poate părea un clișeu. Este însă expresia care ilustrează cel mai bine acest eveniment. Un demers inedit care îmbină sportul și artele așa cum nu s-a mai făcut la Arad. Cei care aleg să își petreacă după-amiaza de joi, 30 iunie, împreună cu noi, în parcul din spatele Teatrului Clasic, pot trăi deopotrivă bucuria mișcării în aer liber și pe cea artelor: a muzicii și a teatrului. Toate – într-un eveniment dinamic și provocator, într-o întâmplare menită să atragă publicul deopotrivă către sport și arte”, spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Dincolo de partea artistică a evenimentului, arădenii sunt invitați să fie spectatori, dar și participanți direcți la o serie de probe sportive. Cei care doresc acest lucru, trebuie să se înscrie completând următorul formular de înscriere.

  DiverTS show este un eveniment realizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, în colaborare cu Smartfit, Sistemul Medical – Medlife, Farmacia Ivona, Eria Beauty Salon, Lexus Publicitate, Nomasvello Arad, Aquavia, Blitz, Clubul Sportiv Experiența Multisport și Cop Energy.

  Iată care este programul complet:

  DiverTS show – PROGRAM

  17:00 – Deschiderea evenimentului (cuvânt de bun venit din partea oficialităților și a organizatorilor)

  17:15 – 17:30  (alee Parcul „Avram Iancu”)   – Probă de planq (secțiune masculină și feminină)

  17:35 – 17:50  (alee Parcul „Avram Iancu”) – Probă de flotări (secțiune masculină și feminină)

  17:55 – 18:15 (alee Parcul „Avram Iancu”)  – Probă de sprint pe distanța de 50 m (secțiune masculină și feminină)

  18:25 – 18:30 (scenă) – Demonstrație de luptă în sport de contact  cu Mara Mereanu

  18:30 – 18:45 (scenă) – Festivitatea de premiere

  18:50 – 19:00 (scenă) – Demiclasă de aerobic – pilates cu Manuela Dincea (trainer Activ Club)

  19:00 – 19:10 (alee Parcul „Avram Iancu”) – „Întâlnire cu King King” – Copiii sunt invitați să danseze împreună cu păpușa-gigant mânuită de Soso și Nuți Dorobanțu

  19:15 – 19:30 – „Zbor” – Moment artistic susținut de Asociația INTEGRA

  19:30 – 19:40 (scenă) – Moment de dans susținut de  Școala de dans Doma Art Style

  19:45 – 20:00 (scenă) – Demonstrație de dans sportiv susținut de Ballroom dance

  20:10 – 20:50 (scenă) – „ Zise el, zise ea”, o comedie IMPRObabilă (fragment)

  21:00 – 21:15 (scenă) –  Microrecital Mădălina Boroneanț

  21:20 – 21:40 (scenă) – Microrecital Claudia Iuga și George Dancu

  21:45 (scenă) – Închiderea evenimentului

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Deci …un fel de „zilele culturii,sportului și satului la un loc …frumoasă inițiativă🙄dar păcat ca la ora 17..bate soarele pe toată piața,de numa acolo nu vrei sa fii,acompaniat de „fauna”specifică centrului…culturalo istoric al satului…sunt cjrios ce zuma se ma8 sifoneaza și pe asa ceva…ca virgulă cu festiValu berii de 14 lei…ne am lămurit.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.