Final cu scandal în duelul pentru primul loc: Crișul vs. Tg. Mureș 31-25

  de Dan Lazăr | 9 noiembrie 2019, 11:12 PM | Sport

  0

  Atmosferă încinsă la confruntarea ce a opus, sâmbătă seara, primele două clasate în Seria D a ligii secunde de handbal feminin. Crișul Chișineu-Criș a dispus de CSM Târgu Mureș, scor 31-25 (16-16), oaspetele acuzând în dese rânduri arbitrajul cuplului clujean Mârza/Nedelea, unul cu dese scăpări.
  Klimek și Boldor au fost principalele „guri de foc” ale echipei conduse de Sebastian Tudor, ele reușind împreună 20 de goluri (!), în timp ce de la oaspete s-au remarcat Bucin (accidentată în ultimele minute – accidentare care a pricinuit un mic scandal la final, între câteva arădence și un oficial al mureșencelor), Barabaș și Lăcătuș.

  Crișul vs. CSM Tg. Mureș 31-25

  Crișul: Klimek 11, Boldor 9, Vezentan 4, Petruse 4, Damian 2, Popeanu 1, Năstasă, Cherecheşi, Puţ, Vrabie, Corha, Nemoianu
  CSM Târgu Mureș: Barabaş 8, Bucin 7, Munteanu 4, Lăcătuş 2, Darie 2, Moldovan 1, Ola 1, Obran, Sîngeorzan, Coşarcă, Stan, Ghemeş.

  Poziție consolidată

  Crișul și-a consolidat, în urma succesului cu mureșencele, poziția de lider, având un total de 22 de puncte, la 6 de a doua clasată, CSM Tg. Mureș.
  În runda viitoare, de la mijlocul săptămânii, arădencele se deplasează la Oradea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.