Filtre pe DN 7 pentru prinderea unui șofer de autocar care circulă ca „nebunul”! Un microbuz cu zece pasageri a „zburat” de pe șosea pentru a-l evita!

  de Alin Olteanu | 14 ianuarie 2019, 1:59 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva zeci de minute, un microbuz cu zece pasageri a ieșit în decor în zona Lipova, din cauza faptului că șoferul a fost obligat (și a avut reflex!) să ocolească remorca unui autocar care circula cu mare viteză din sens opus, remorcă care i-a apărut brusc în față, într-o curbă. Șoferul microbuzului a evitat în ultima secundă impactul cu remorca autocarului, ieșind de pe carosabil. Microbuzul circula pe direcția Bârzava-Lipova.

  Polițiștii prezenți la fața locului au dat în urmărire autocarul, fiind organizate filtre până la Deva, despre acesta știindu-se faptul că are o remorcă verde (doar atât a reușit să rețină șoferul microbuzului). Din fericire, nu există persoane rănite, toți cei zece pasageri refuzând să meargă la spital pentru controale suplimentare.

  Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic putea produce și în acest caz urmări tragice.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.