luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Filarmonica și elevii Colegiului de arte „Sabin Drăgoi” se pregătesc pentru o nouă ediție „Tribuna Tinerelor Talente”

  de Special Arad | 26 februarie 2018, 12:12 PM | Cultură

  0

  Programele Tribunei Tinerelor Talente sunt cuprinse în acest an în concertele din 27 februarie și 1 martie ale orchestrei simfonice, fructificând anuala colaborare cu elevii de competiție ai Colegiului de arte „Sabin Drăgoi”, prin repertorii desprinse din literatura universală a ultimelor secole.

  Dirijate de Cristian Neagu, evenimentele se desfășoară în Sala Cercului Militar, începând de la ora 19.00, și distribuie în mod echilibrat competențele în domeniile instrumentale și vocale.

  Evoluează în prima seară Filip Sebeșan, Andrea Petrean, Maria Sâpcu, Lois Farcaș, Anda Gheorghiță, Leon Cerisha, Răzvan Jurcuța, Daiana Sofia și Jennifer Leahu, elevi ai claselor de pian, vioară, clarinet, canto clasic și muzică ușoară, cel de al doilea grupaj, al serii de Joi, 1 Martie, vizând pe lângă domeniile amintite, clasele de violă și de percuție ale colegiului. Invitat la eveniment este Lucas Kohl, elev al clasei de pian din cadrul Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prezent în cea de a doua seară a Tribunei alături de arădenii Ciprian Ciunta, Raul Fleter, Lois Borlovan, Iasmina Răsădean, Anamaria Joldea, Sara Gheorghe, Ana Buțurcă și Ștefan Șimonca Oprița.

  Bilete de la 10 lei

  Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

  ORAR CASĂ DE BILETE

  Casierie – Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Telefon 0730 643 695

  • Luni, Marți 09:00 – 13:00
  • Miercuri 13:00 – 16:00
  • Joi 10:00 – 12:00
  • Joi, Cercul Militar (B-dul Decebal nr. 19) 17:00 – 19:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.