Fiica lui Adrian Sârbu are un salariu impresionant în America. Ana Doria câștigă 10.000 de dolari pe lună, la New York

  de - | 10 aprilie 2016, 1:36 PM | Monden

  0

  Una dintre fiicele lui Adrian Sârbu, Ana Doria, nu numai că a studiat peste ocean, dar a și rămas acolo. Motivul este lesne de înțeles, având în vedere că aceasta câștigă nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pe lună, arată wowbiz.ro.

  Ana Doria a avut diverse colaborări cu mai multe companii, însă în ultimii doi ani lucrează în cadrul departamentului de business develpment al unei firme de software și analize din luxosul New York, unde salariu mediu atinge suma de 120.000 de dolari pe an.

  Între timp, tatăl acesteia, Adrian Sârbu, a avut deja prima înfățișare a Curtea de Apel București în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani și complicitate la delapidare.

  -182405

  Continuarea pe wowbiz.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.