miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Chemați pompierii! Zoltan Lovas revine cu cel mai longeviv one man show al său

  de Special Arad | 15 iunie 2017, 1:44 PM | Cultură

  0

  Actorul Zoltan Lovas readuce publicului arădean spectacolul „Apropo, ati chemat pompierii?” pe data de 21 iunie, de ora 21:00, la Activ Club. Intrarea va fi liberă.

  Inspirat de piesa „Telegrama” de Aldo Nicolaj, spectacolul plin de umor și bună dispoziție reprezintă una dintre cele mai longevive și îndrăgite reprezentații ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Spectatorii trăiesc alături de actor emoțiile asteptării unei telegrame, așteptare presărată cu amintiri din trecutul personajului, cu cântece, cu dansuri și jocuri la care publicul este invitat să ia parte. Atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea, iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.