marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Festivalul Vinului 2023 va avea loc în Piața Avram Iancu | Program

  de Special Arad | 28 septembrie 2023, 3:24 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața Avram Iancu din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel de sărbători, va fi prezentat și un program artistic divers, cu multă muzică de petrecere, muzică populară și muzică ușoară.

  Ediția din acest an a Festivalul Vinului are ca scop, pe lângă oferirea a trei zile de distracție și voie bună, promovarea producătorilor de vin din județ dar și a Aradului ca destinație turistică, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.

  Până acum, organizatorilor, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură, le-au confirmat prezența: Cramele Recaș din județul Timiș, Valea Viilor Șagu (Fanatu Granciu SRL), Cramele Balla Geza din Podgoria Miniș-Măderat (soiurile autohtone Fetească Neagră și Cadarcă dar și soiurile internaționale Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc),  Cramele Miniș – Maxi Marc (vinuri albe și vinuri roșii), Cramele Moldovei și vinuri de la Șilindia și Galșa.

  Pe lângă vin și must, participanții la festival vor mai putea degusta o gamă diversă de brânzeturi dar și produse tradiționale din județul Arad.

  Totodată, în cele trei zile ale festivalului vor fi organizate spectacole artistice cu muzică de petrecere, lăutărească, muzică populară și ușoară.

  Programul concertelor la Festivalul Vinului:

  Vineri, 6 octombrie 2023 – muzică de petrecere

  De la ora 18.30

  Mario Band

  Lavinia Răducanu și Taraful Gabi Muzicaș

  Alesis

  White Mahala

   

  Sâmbătă, 7 octombrie 2023 – muzică ușoară

  De la ora 18.30

  Mădălina Boroneanț

  Florin Mureșan

  Biu Marquetti

  Lora

   

  Duminică, 8 octombrie 2023 – muzică populară

  De la ora 18.30

  Adrian Petcu

  Diana Mihuț

  Ștefan Muntenaș

  Gabi Bârsăuan

  Lucian Drăgan

  Diana Selagea

  Liliana Laichici

  Orchestra „Zărandul“ condusă de Dudu Blagu Ienăș

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.