joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Berii s-a „consumat” duminică seara cu iBand, Direcția 5 și DJ Project | Foto – Video

  de Tomck@t, Raluca Medeleanu | 7 mai 2018, 1:09 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Ultima zi a Festivalului Berii a atras în Parcul Eminescu la fel de multă lume precum în primele două zile, atât în timpul zilei, cât și seara, când au urcat pe scenă trupele iBand, Direcția 5 și DJ Project. 

  Conform programului, după iBand (o trupă arădeană de cover-uri care a încărcat publicul cu o energie pozitivă de zile mari), ar fi trebuit să intre pe scenă mai întâi DJ Project, apoi Direcția 5, însă a intervenit o mică problemă cu trupa fondată de DJ Maxx și arădeanul – sau, mai exact, semlăcanul – Gino Manzotti (cel care a scăpat de închisoare în urmă cu doi ani, fiind condamnat la muncă în folosul comunității, după ce a fost implicat în scandalul de proxenetism cu minore). Avionul cu care cei de la DJ Project veneau la Aeroportul din Timișoara a decalat aterizarea din cauza unei furtuni. Arădenii prezenți la festival însă nu au avut de așteptat din această cauză, deoarece s-a făcut o rocadă și trupa Direcția 5 „a sărit” pe scenă mai devreme cu o oră.

  Nu avem un bilanț financiar ca să știm dacă Festivalul Berii a adus un profit sau o gaură în bugetul organizatorilor, dar judecând după numărul arădenilor prezenți la acest festival de doar 3 zile, cu siguranță a fost un succes.

  Trebuie să menționăm, de asemenea, că firma de salubritate RER (a nu se confunda cu RETIM, chiar dacă aparține de același grup!) a fost foarte eficientă în a strânge gunoiul în parc. Sunt de lăudat și arădenii (marea majoritate a lor) pentru spiritul civic de care au dat dovadă, aruncând gunoiul în pubele și nu pe iarbă verde.

  •  Citește și Festivalul Berii, asaltat de arădeni în seara de sâmbătă. PS: „copii” în loc de „curvo”… | Foto – Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.