Feri, lumea e mai săracă, dar îngerii sunt fericiți: vor mânca o pizza mai bună… Rămas bun!

  de Tudor Bogdan | 3 August 2016, 12:35 PM | Știri Arad

  1

  O veste foarte tristă s-a răspândit azi noapte în Arad. Feri Schreffel, patronul de la Pizza 128, s-a stins din viață. Fulgerător… Un infarct l-a despărțit pe Feri de această lume, de familia lui dragă, de prietenii lui.

  Era un tip foarte jovial și făcea o pizza minunată. O spun apropiații lui, dar o spun și clienții lui. În urmă cu trei zile posta pe Faceboook o fotografie în care anunța că Pizza 128 este în vacanță până în 16 august. Merita un repaus. Era un om muncitor. După numai două zile, aseară la ora 22.10, Feri s-a stins. Avea doar 52 de ani. Și-a luat un repaus definitiv. Trist, foarte trist.

  Mesajele au apărut imediat după ce soția lui a anunțat tragedia. De asemenea, pe pagina de Facebook de la Pizza 128, acolo unde a postat fotografia de vacanță, a apărut anunțul decesului.

  pizza

  Flaviu i-a scris frumos: „Odihneste-te in pace Feri Schreffel … ai plecat sa faci pizza ingerilor… De ce doar oamenii buni, faini si aradenii adevarati pleaca dintre noi?”

  „Unul dintre putinii Oameni pe care ii admir si o sa il admir toata viata mea pentru tot ce a gandit, ce a facut, ce a fost…Odihnestete in pace OM minunat”, a scris Gabriel.

  În urma lui Feri rămân Erzsi și Roli, persoanele cele mai dragi din viața sa, dar și zeci de prieteni.

  Rămas bun!

  pizza 2

  Inmormantarea dragului meu Feri Schreffel va avea loc maine 4 august orele 14,00 la cimitirul Pomenirea ! Cine doreste sa-si ia ramas bun de la el poate veni de azi orele 17 in Gradiste CASA FUNERARA KUKY.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.