Feri, lumea e mai săracă, dar îngerii sunt fericiți: vor mânca o pizza mai bună… Rămas bun!

  de Andrei George | 3 august 2016, 12:35 PM | Știri Arad

  1

  O veste foarte tristă s-a răspândit azi noapte în Arad. Feri Schreffel, patronul de la Pizza 128, s-a stins din viață. Fulgerător… Un infarct l-a despărțit pe Feri de această lume, de familia lui dragă, de prietenii lui.

  Era un tip foarte jovial și făcea o pizza minunată. O spun apropiații lui, dar o spun și clienții lui. În urmă cu trei zile posta pe Faceboook o fotografie în care anunța că Pizza 128 este în vacanță până în 16 august. Merita un repaus. Era un om muncitor. După numai două zile, aseară la ora 22.10, Feri s-a stins. Avea doar 52 de ani. Și-a luat un repaus definitiv. Trist, foarte trist.

  Mesajele au apărut imediat după ce soția lui a anunțat tragedia. De asemenea, pe pagina de Facebook de la Pizza 128, acolo unde a postat fotografia de vacanță, a apărut anunțul decesului.

  pizza

  Flaviu i-a scris frumos: „Odihneste-te in pace Feri Schreffel … ai plecat sa faci pizza ingerilor… De ce doar oamenii buni, faini si aradenii adevarati pleaca dintre noi?”

  „Unul dintre putinii Oameni pe care ii admir si o sa il admir toata viata mea pentru tot ce a gandit, ce a facut, ce a fost…Odihnestete in pace OM minunat”, a scris Gabriel.

  În urma lui Feri rămân Erzsi și Roli, persoanele cele mai dragi din viața sa, dar și zeci de prieteni.

  Rămas bun!

  pizza 2

  Inmormantarea dragului meu Feri Schreffel va avea loc maine 4 august orele 14,00 la cimitirul Pomenirea ! Cine doreste sa-si ia ramas bun de la el poate veni de azi orele 17 in Gradiste CASA FUNERARA KUKY.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.