Femeie din Aradul Nou, sfârtecată de doi câini din rasa presa canario! A ajuns în stare gravă la chirurgie (Foto)

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2018, 7:53 PM | Știri Arad | Topic special

  16

  O femeie din cartierul Aradul Nou a fost sfârtecată în această după amiază, în jurul orei 12, de doi câini din rasa presa canario. Din informațiile noastre, femeia se afla pe stradă în momentul în care a fost atacată de cei doi patrupezi.

  Mai mult, vecinii acesteia acuză persoana care are în stăpânire câinii că i-ar fi lăsat intenționat să iasă la stradă. Mușcată în mai multe locuri de cei doi câini, victima a ajuns la secția chirurgie plastică din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad, fiind supusă direct unei intervenții chirurgicale.

  Piciorul i-a fost grav afectat, dar în acest moment femeia este internată în stare stabilă.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și în cartierul Grădiște in zona str IB Deleanu,circula o haită de câini vreo 8 sau chiar mai mulți.Merg la o brutărie de unde primesc ceva mâncare! E de ajuns sa atace unul și ceilalți după el.Dimineata și pe inserat nu știi pe unde sa o iei! Circula in haită pe mai multe străzi! Chiar nu se pot lua masuri?

   +13 voturi
   +1
   -1
  2. Eu sunt una din persoanele care a văzut cum a fost mușcată femeia si nu am putut face nimic pt ea ! Stăpâni are 5 câini lăsați în grija a 2 femei care nu sunt normale … Si au acte ca nu sunt normale .. Care după cele întâmplate a avut curajul să spună că nu se simte vinovat și că acei câini nu sunt agresivi.. Strada e ft circulata de bunici cu copii mici … Eu încă sunt socata de cele întâmplate !!

   +15 voturi
   +1
   -1
     • Stimabile un caine de lupta in mana unui imbecil ESTE O ARMA! NU PEDEPSESTI ARMA CI IMBECILUL CARE O FOLOSESTE! UN CAINE ARE EXACT ATATA CREiER CAT UN PISTOL SAU UN CUTIT! Face ce i se zice sau ce este invatat sa faca ! Nu te judeci cu ele si nici nu le judeci daca ai materie cenusie prin cap! Intelegi?

      Situatia ma afecteaza pt ca m-am saturat de statul asta incompetent din cauza caruia sufera tot ce misca-n tara asta …om sau animal! Un stat competent isi sterilizeaza cainii comunitari si ii trimite la inchisoare pe cei ce-si folosesc cainii drept arma! LA noi nu! Noi dormim somnu’ lin al prostului caruia ii arde casa!

      +1 voturi
      +1
      -1
  3. Păcat ca la noi toți inconștienții și anormalii pot achiziționa un Caine sau mai mulți fără restricții. Trebuie inventata poliția animalelor, care sa aibe specialiști, și pe baza sesizărilor sa poată pătrunde in locuri private pentru a verifica starea animalelor. Sunt foarte multe persoane care nu au condiții și nici minte sa îngrijească un Caine. Cât despre evenimentul relatat mai sus trebuie luate măsuri urgent pentru a nu se repeta situația prezentată. Așteptăm sa aflam cum va decurge ancheta dacă se depune plângere. Pe civil sigur o instanța normala va da câștig de cauza victimei.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.