Femeie de 80 de ani, decedată în urma unui incendiu care a avut loc la Petriș

  de Special Arad | 12 aprilie 2021, 4:58 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii au participat la o mulțime de misiuni în ultimele zile. Mai exact, aceștia au fost chemați să intervină de 91 de ori. Printre misiunile de intervenție,s-a numărat și o misiune internațională și două exerciții executate de  subunitățile ISU Arad de vineri până în această dimineață.

  Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldis ” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 91 misiuni de intervenție după cum urmează:

  – 63 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

  – 6 incendii la locuințe, anexe, autoturisme, deșeuri vegetale, resturi menajere.

  – 22 misiuni pentru decontaminarea personalului și tehnicii de intervenție în urma transportului persoanelor confirmate cu noul coronavirus către unități medicale.

  Incendiul de la Petriș

  În această dimineață, în jurul orei 05.30, Garda de Intervenție Birchiș cu sprijinul Gărzi de intervenție Bârzava s-a deplasat în localitatea Roșia Nouă, comuna Petriș, pentru stingerea unui incendiu la o locuință. În momentul sosirii celor două echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o casă din lemn de aproximativ 50 mp, favorizat de observarea târzie a acestuia.

  După stingerea incendiului a fost găsită o victimă, femeie, aproximativ 80 de ani decedata.

  Intervenția s-a desfășurat cu dificultate datorită accesului greu al autospecialelor de stingere. Casa a ars în totalitate.

  Cauza probabilă ” coș, burlan sau canal de evacuare a fumului cu defecțiuni sau amplasat necorrspunzător”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.