joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Femeie arsă pe jumătate din suprafața corpului în urma exploziei unei butelii

  de Special Arad | 20 aprilie 2023, 11:03 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Un echipaj medical se deplasează de urgență în localitatea arădeană Buhani pentru a acorda primul ajutor unei victime care a suferit arsuri. Din primele informații se pare că a izbucnit un incendiu la casă, iar femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani a fost afectată de flăcări pe o suprafață de aproximativ 50% din suprafața corpului. Incendiul ar fi izbucnit din cauza exploziei unei butelii.

  UPDATE ISU Arad:La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la nivelul bucătăriei casei.

  Pompierii au identificat o victimă, proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafață corpului.
  Victima a fost preluată în viața de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”.

  UPDATE ISU Arad 2:

  În această dimineață, în jurul orei 10:45, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Buhani.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări de fum, la nivelul bucătăriei. În urma recunoașterii, pompierii au identificat o victimă, proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit arsuri de gradul 1, 2 și 3, pe aproximativ 50% din suprafață corpului.

  Victima a fost preluată în viața de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite. În urma flăcărilor, mobilierul din bucătărie a fost distrus, iar pereții din încăperile casei au fost degradați.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise. Cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.