marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O femeie a vrut să se arunce de pe pasajul dintre Polivalentă și Micălaca

  de Raluca Medeleanu | 30 septembrie 2023, 6:29 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: Arad Traffic / Facebook)

  Sâmbătă după-masă, pentru o perioadă de timp, circulația de pe pasajul care face legătura între zona Polivalentă și cartierul Micălaca a fost întreruptă pentru că echipele de intervenție de la Poliție și ISU au luat măsuri pentru a salva o femeie care a dorit să se sinucidă.

  ISU ne-a informat că femeia are vârsta aproximativ 40 ani. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, iar ISU Arad a venit în sprijin cu autoscara, descarcerarea, un SMURD terapie intensivă mobilă și au solicitat în sprijin de la ISU Timiș perna pneumatică (ISU Arad nu are în dotare o astfel de pernă), pentru a prinde femeia în cazul în care ar fi căzut.

  Din informațiile pe care le deținem, negociatorul de la Poliție a reușit să facă o diversiune cu o persoană pe care a sunat-o la telefon, în așa fel încât să-i distragă atenția tinerei. Astfel, echipajele au reușit să o prindă și să o pună pe scară.

  Acum, femeia este în afara oricărui pericol, este conștientă, cooperantă, însă tulburată de experiența prin care a trecut. A fost preluată de SMURD care o evaluează medical.

   

  Citește și: Spitalul de Psihiatrie din Arad se confruntă cu tot mai multe cazuri de tulburări comportamentale. „Alcoolul și drogurile sunt în top”, ne-a spus dr. Mariana Mariș, șefa secției · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.