Feerie la Târgul Primăverii de la Expo Arad | Foto

  de Raluca Medeleanu | 18 aprilie 2019, 11:49 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cea de-a cincea ediție a Târgului Primăverii, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, și-a deschis porțile, astăzi, la Expo Arad.

  „Primăvara este un simbol al reînnoirii, al culorii și al frumosului. Sufletul vibrează cu căldură și energie după iarna lungă și simte nevoia de schimbare și noutate. A cincea ediție a Târgul Primăverii vine cu un concept inedit, în ton cu anotimpul schimbării”, anunță organizatorii.

  Arădenii pot descoperi în cadrul târgului cele mai noi trenduri în materie de design pentru casă și grădină, pot cumpăra cele mai frumoase flori și plante, dar – în același timp – pot să-și aprovizioneze cămara (de la standurile de produse alimentare, naturiste), să-și înfrumusețeze garderoba (de la standurile cu produse textile, handmade), să-și planifice următoarea vacanță (la standurile de turism) și, nu în ultimul rând, să cumpere „hrană” pentru minte, căci în cadrul evenimentului există și un târg de carte.

  Târgul se desfășoară de astăzi, 18 aprilie, până duminică, 21 aprilie, după următorul program:

  Joi, vineri, sâmbătă: 11:00 – 20:00

  Duminică: 11:00 – 16:00

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.