luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  FCSB cheltuie 20.000 de euro doar pentru a ajunge la Arad! Înapoi pleacă cu cursa de linie

  de Lucian Dănilă | 26 august 2023, 6:57 PM | Sport

  0

  FCSB cheltuie 20.000 de euro pentru a ajunge la Arad, luni seara de la ora 21.30 urmând a juca în fața unei arene „Francisc Neuman” arhipline contra echipei UTA.

  Gruparea bucureșteană a dorit să închirieze un charter dus-întors, dar planurile conducerii clubului nu s-au potrivit cu ceea ce s-a găsit pe piață. Bucureștenii s-au lovit de aceeași problemă pe care o au toate cluburile de fotbal pe perioada verii, mai ales în lunile iulie și august, lipsa disponibilităților companiilor aeriene în privința aeronavelor, care sunt antamate cu mult timp înainte de agențiile de turism, scrie gsp.ro.

  FCSB a găsit o cursă charter doar dus, adică doar spre Arad, iar aceasta costă 20.000 de euro, echivalent cu prețul plătit pentru a închiria pentru un singur meci Arena „Arcul de Triumf”.

  Întoarcerea spre București o va face cu o cursă de linie, Timișoara – București. Problema celor de la FCSB va fi legată de timpul de odihnă de după partida cu UTA. Dacă delegația bucureșteană va ajunge la hotel la ora 1 noaptea, imediat după meciul care se încheie în jurul orei 23.30, la numai șase ore distanță va trebui să fie prezentă la aeroportul din Timișoara.

  Citește și:

  De zece ori mai scump! Bișnițarii cer plata prin paysafe și nu răspund la telefon

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.