marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De zece ori mai scump! Bișnițarii cer plata prin paysafe și nu răspund la telefon

  de Lucian Dănilă | 24 august 2023, 1:51 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  UTA a scos la vânzare biletele pentru meciul cu FCSB marți la ora 15.00. Vânzarea s-a făcut exclusiv online și nu a mai fost nevoie și de deschiderea caselor de bilete de la stadion pentru că cererea a fost atât de mare încât toate biletele s-au vândut în nici 50 de minute!

  În aceste condiții era evident că apar și oportuniștii, un termen blând, ei fiind doar niște bișnițari de doi bani. Nesimțirea a atins paroxismul, un bilet la peluză, care a costat 30 de lei, fiind vândut acum în spațiul online de utilizatori anonimi cu 300 de lei, adică de zece ori mai scump!

  peluza 21

  Apare și pericolul vânzării unor bilete false, iar jandarmii au remis un comunicat privitor la această situație:

  Jandarmii Grupării Mobile „Glad Voievod” Timișoara vor asigura ordinea la partida de luni seara de la ora 20.30. Comunicat îl puteți citi în rândurile de mai jos:

  „Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidelor de fotbal din cadrul „SuperLigii României”, ce se desfășoară pe Arena “ Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.

  Accesul spectatorilor în incinta arenei se face pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de organizator. Vă recomandăm să nu achiziţionați bilete din alte surse şi nu încurajați această practică întrucât riscați să fiți înşelaţi şi să cumpărați bilete falsificate.

  Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012, precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ, constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

  Dacă sunteți martorii săvârșirii unor astfel de fapte sau dacă aveți cunoștință despre astfel de practici, vă rugăm să vă adresați forțelor de ordine, în mod direct sau apelând numărul unic de urgență 112.

  Vă mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de măsurile luate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor competiții sportive”.

  Plata prin paysafe

  Bișnițarii și-au luat unele măsuri de siguranță. Postează sub anonimat pe diverse grupuri că posedă bilete pentru vânzare, dar cer plata prin paysafe și anunță că nu răspund la telefon.

  peluza 22

  Cât au costat biletele la duelul dintre FCSB și UTA:

  Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 LEI

  Tribuna II „Gioni Brosovszky” – 45 LEI

  Peluza „Iosif Petschovsky” – 30 LEI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai oameni de bun simt, nu ii imbogatiti pe speculanti .Lasati-i dracului sa ramana cu ele (tot sunt vandute), sau le vor da pe gratis cu 20 de minute inainte de meci !Mai bine intrebati cine are abonament si nu poate merge la meci, si le imprumutati de la ei pentru acest meci.Sunt multi care vor fi in concedii, altii nu pot veni Luni, altii au alte probleme.Intrati in relatii de bun simt cu abonatii si vedeti meciul gratuit sau la pret corect !

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.