FCC Baschet s-a despărțit de antrenorul Mudresa

  de Dan Lazăr | 7 November 2019, 2:15 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Antrenorul Dejan Mudresa și FCC Baschet Arad au ajuns, miercuri seară, la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale valabile pentru sezonul 2019-2020.

  Bilanțul sârbului Dejan Mudresa pe banca Aradului s-a încheiat cu două victorii și două înfrângeri în actualul sezon din baschetul feminin românesc. 3 este locul ocupat de galben-albastre în clasamentul Grupei de Vest, sub formațiile din Satu Mare și Cluj-Napoca. Ultima, cea de luni, 62-64 cu clujencele, i-a fost, se pare, fatală.

  Interimatul pe banca tehnică va fi preluat de profesorul Dan Moraru, alături de secundul Cristian Bondor. Conducerea clubului arădean va căuta în următoarea perioadă o soluție pentru postul de antrenor principal al FCC Baschet Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.