joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  FCC Baschet Arad a zdrobit trupa din Satu Mare! Speranțe reale pentru locul secund înainte de play-off

  de Dan Lazăr | 22 februarie 2020, 9:21 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Un ultim sfert încheiat cu scorul de 30-19 a adus o victorie clară pentru FCC Baschet Arad în disputa de sâmbătă cu CSM Satu Mare, desfășurată în fața unui public entuziast prezent la Polivalenta arădeană.

  Adrienne Webb a fost, din nou, vioara întâi, cu 23 de puncte, tot atâtea câte a reușit și cea mai bună marcatoare a Sătmarului, Bernice Mosby. Pentru FCC Baschet Arad – CSM Satu Mare 83-65 (21-14, 15-21, 17-11, 30-19) au mai contribuit cu puncte: Akathiotou 22 (poate la cel mai bun joc de la venirea sa la Arad), Robinson 14, Karakasevic 7, Ardelean 7, Hadzovic 6, Fodor 4, respectiv Olah-Orosz 9, Miljkovic 9, Ervin 8, Podar 7, Ferenczi 4, Popescu 3, Huțanu 2.

  Succesul de sâmbătă este unul important pentru FCC Baschet Arad în condițiile în care diferența din clasament s-a redus la o înfrângere (3 Satu Mare / 4 Arad), iar cele două echipe întâlnesc campioana Sepsi de două ori (Satu Mare), respectiv o dată (Aradul) și au toate șansele să încheie la egalitate de puncte înainte de play-off. În acest caz, Aradul va ocupa locul doi în ierarhie, tocmai datorită victoriei categorice de sâmbătă, în turul desfășurat la Satu Mare gazdele câștigând la 8 puncte, iar la diferența de puncte per total (4 jocuri în acest campionat) FCC Baschet are +6.

  Următorul joc pentru echipa arădeană este programat în 29 februarie, la Cluj-Napoca, acolo unde sâmbătă Sepsi a învins cu scorul de 103-61.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.