marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  FC Premiere, locul 3 la Supercupa României la minifotbal!

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2021, 9:12 AM | Sport

  0

  FC Premiere Arad a ocupat locul al treilea la Supercupa României la minifotbal, competiție care a avut loc în acest weekend la Oradea.

  Echipa arădeană a pierdut în semifinale cu scorul de 5-2 în fața echipei care avea să câștige competiție, Nova Vita Târgu Mureș. În meciul pentru locul 3, Premiere a trecut la loviturile de departajare de reprezentanta Iașiului.

  Lotul FC Premiere: Ovidiu Pașcalău, Sergiu Pistol, Mirel Arsene, Alin Pavel, Remus Avramuțiu, Norbert Varga, Dumitru Copil, George Pirtea, Alexandru Vasilca, Alin Ciornei, Iosif Gherghel, Andrei Topai, Adrian Suslak, Bogdan Burlă și Alin Gligor.
  Delegatul echipei este Ovidiu Dragoș, asistent medical – Stelian Tetulea, director tehnic – Paul Barta, iar președintele arădenilor, Flavius Măduța. Împreună cu echipa au fost și Cristian Lăzău, co-organizatorul competiției Liga Desavoia și Lucian Ciuclea, suporter.

  Antrenorul echipei este Radu Anca, fost fotbalist al echipei UTA, cel care în acest an a promovat cu Frontiera Curtici în Liga 3.

  Supercupa a fost câștigată de Nova Vita Târgu Mureș, la penalty-uri, în fața timișorenilor de la Glissando. Trofeul a fost înmânat câștigătorilor de Mihăiță Neșu, fostul fotbalist al Stelei, imobilizat de câțiva ani într-un scaun după o accidentare gravă la coloană suferit chiar pe teren.

  AC Luciano, cealaltă reprezentantă a Aradului, s-a oprit în sferturile de finală, dar și-a câștigat și ea dreptul, alături de Premiere, să participe la marea finală de la începutul lui iulie, de la Râmnicu Vâlcea. Luciano a fost eliminată chiar de FC Premiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.