Fața lui Vladimir Putin, gravată cu aur, acum și pe iPhone 6S!

  de - | 9 octombrie 2015, 10:26 AM | IT

  0

  Ca şi anul trecut, când a lansat un model iPhone 5S în ediţie limitată cu faţa preşedintelui rus Vladimir Putin pe spate, Caviar, o companie de bijuterii din Rusia, a anunţat ediţia limitată iPhone 6S, scrie Noobz.

  Joi, compania a actualizat versiunea „Putinphone” la dispozitivul iPhone 6S, cu un nou omagiu pentru liderul rus pe spatele dispozitivului, scrie noobz.ro.

  Pentru suma de 3.193 de dolari, poţi achiziţiona ediţia specială care are gravată pe spate, faţa din profil a liderului rus din aur, alături de o textură din titaniu care reflectă „caracterul puternic, invincibil” al preşedintelui.

  iphone6S-aur-putin-800x489

  În acest preţ este inclusă şi o cutie de lemn, cu catifea, pentru păstrarea achiziţiei, cât şi un încărcător pentru maşină.

  Există numai 63 astfel de dispozitive, iar fiecare dintre acestea are gravat pe spate un număr.

  iphone6S-aur-putin-cutie-800x489

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.