Fascinant de eleganta Bojana Krsmanovic

  de Special Arad | 4 octombrie 2014, 11:30 PM | Undeva

  0

  Bojana Krsmanovic este femeia pe care orice bărbat şi-ar dori să o scoată în societate. Este frumoasă, senzuală şi elegantă chiar şi atunci când poartă lenjerie intimă, aşa că nu ne este greu să ne închipuim cam cum stă treaba cu ea atunci când hainele îi acoperă tot trupul. Doar că nouă ne plac femeile care lasă să fie descoperite în intimitate, ceea ce înseamnă că în continuare ne bucurăm de un pictorial super sexy cu Bojana Krsmanovic pe jumătate dezbrăcată.

  Sursa: Playboy

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.