duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Farul – UTA: fără surprize în primul unsprezece. Passaglia revine printre titulari

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2021, 2:20 PM | Sport

  0

  UTA întâlnește Farul peste aproximativ 45 de minute pe arena de la Ovidiu. Este un meci foarte important în economia clasamentului, asta și pentru că ambele echipe luptă pentru un loc în play-off.

  La egalitate de puncte, 24, înainte de confruntarea directă, Balint vrea toate punctele dar, în funcție de dinamica partidei, nu ar spune nu nici unei remize.

  Gyuszi Balint trimite în teren un prim unsprezece în care nu avem parte de surprize. Hora și Wagner sunt accidentați, astfel că Dangubic va începe titular, iar în linia mediană Passaglia revine printre titulari, pe bancă urmând a lua loc lituanianul Vorobjovas. Passaglia este la primul joc ca titular după cel cu Academica Clinceni, meci în urma căruia a fost inclus în echipa etapei.

  Un alt lituanian, Baravykas, începe și el ca rezervă, cel puțin pentru moment el pierzând lupta pentru titularizare cu rusul Shlyakov.

  Tot pe bancă începe și Alexandru Benga, Gyuszi Balint mergând în continuare pe perechea Erico – Medjimorec. Reveniți de la loturile naționale, Vukcevic și Miculescu sunt titulari.

  UTA începe pe litoral în următoarea alcătuire: Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Roger, Ubbink, Miculescu – Dangubic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.