Farmacistele sexy de la UVVG au defilat pe ritmurile Gaudeamus-ului

  de [email protected] | 20 iunie 2014, 5:24 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară – Specializarea „Farmacie”, promoția 2014 a „asaltat” în această amiază Parcul Pădurice, astfel încât zona verde din fața Casei de Cultură a Sindicatelor mirosea puternic și plăcut a… nu a medicamente, ci a parfum de femeie. Putem să jurăm cu mâna pe inimă, așadar, că viitorul industriei farmaceutice arată FOARTE bine!

  Ceremonia sfârșitului anilor studențești a avut loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor unde frumoasele viitoare farmaciste și familiile lor au asistat la discursul rectorului Aurel Ardelean despre importanța medicamentelor, respectiv cursul fără sfârșit (cu o aproximație lamentabilă, aproape o oră) al profesorului universitar Gheorghe Dehelean despre APĂ (foarte interesant, păcat că toată lumea și-a dat seama după un minut că învățasem toate astea cândva în școala generală)… după care, probabil, a urmat etapa înmânării diplomelor.

  Spunem „probabil”, fiindcă de regulă se ajunge și la acest punct. Dar noi n-am mai avut chef să îmbătrânim acolo.

  Gaudeamus igitur, Juvenes dum sumus! (Să ne bucurăm, așadar, cât încă suntem tineri)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.