vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fără replică pe terenul liderului din Valea Jiului: Știința Petroșani vs. CS UAV Arad 55-11

  de Dan Lazăr | 6 iunie 2021, 8:45 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Divizia Națională de rugby – seniori a ajuns la etapa cu numărul 8, penultima a turului, în care, din prisma clasamentului, cea mai dezechilibrată partidă se anunța cea dintre Știința Petroșani și CS UAV Arad. Pe iarbă s-au adeverit pronosticurile, gazdele impunându-se cu scorul de 55-11.

  Gazdele au obținut și punctul bonus ofensiv, după 9 eseuri (5 tranasformări), arădenii având un eseu și două lovituri de pedeapsă.

  Știința se păstrează în fruntea clasamentului, cu cinci victorii consecutive, toate cu punct bonus ofensiv, iar arădenii rămân cu doar două victorii fiind trecute în dreptul acestora în sezonul actual, ocupanți ai penultimului loc.

  Prima remiză din actuala ediție a diviziei secunde s-a consemnat la Galați, 12-12 între moldoveni și RC Grivița București.

  În ultima rundă a turului, CS UAV Arad evoluează pe propriul teren cu CS Năvodari, în 12 iunie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.