Fără public, motoare turate pe circuitul VIK Power Arad. Gergely Attila (Arici Supermoto Arad), cel mai bun la clasa „Amatori”

  de Dan Lazăr | 28 iulie 2020, 8:56 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Primele două etape din Campionatul Național al României la Supermoto și la Viteză pe Motodrom au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Arad. Clubul Motorsport Race Management București a organizat aceste etape pe circuitul VIK Power.

  „Am avut parte de o vreme schimbătoare, mulți concurenți și reguli stricte de distanțare și igienă pentru toți sportivii și organizatorii. Ceremonia de premiere a juniorilor a fost efectuata de multiplul campion național Tiberiu Troia, iar cea a seniorilor de către președintele FRM, arădeanul Cristian Mureșan”, conform forului de specialitate.

  La finalul celor trei zile de concurs, CNIR Viteză pe Motodrom clasa 125SP a fost căștigată de HAVADTOI Jozsef, etapa de duminică a revenit sportivului GERGELY Istvan, ambii sportivi ai clubului Steaua București. Lider în clasementul general după două etape este însă George Alexandru Lupu (MRM București), cu două clasări pe locul II și 40 de puncte.

  Ioviță Dean Victor (Moto Extrem Lugoj) a adunat maxim de puncte în cele două etape la clasa juniori III din CNIR Viteză pe Motodrom, la clasa 85cc din Campionatul de Viteză pe Motodrom victoriile în cele două etape au fost împărțite între KISS Edward Stefan și GERGELY Istvan, amândoi sportivi ai clubului Steaua București. În clasementul general după două etape pe primul loc este KISS Edward Stefan cu 45 de puncte.

  Ioviță Mark Luca (Moto Extrem Lugoj) este cel mai bun în ambele etape ale clasei SM65 (Campionatul Național de Supermoto al României), clasa SM85 este după cele două etape condusă cu 100 de puncte de Patrick Pascotă (Pascotă I.I. Timișoara).

  Gergely Attila (Arici Supermoto Arad), este cel mai bun la „Amatori” în cadrul Cupei FRM – clasa SM Amatori (cu doar doi piloți la start, celălat fiind Bejan Rareș – Arici Supermoto), FLONTA Gheorghe Sorin (MRM București), cel mai bun în ambele zile la clasa SM Hobby, clasa OPEN este câștigată cu maxim de puncte de Vlad Neaga (VN Motorsport), cel mai bun Veteran fiind în ambele etape LELLI Andrea de la Moto Extrem Lugoj. La această clasă grila a fost plină, au luat startul nu mai puțin de 19 sportivi.

  Următoarele două etape naționale de Supermoto și Viteză pe Motodrom vor avea între 14 și 16 august 2020, tot la Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.