Fără biciclete și role în centrul orașului Timișoara

  de - | 5 July 2017, 8:28 AM | Regional

  1

  Dupa dezbaterea organizata luni, pe tema proiectului prin care se vrea interzicerea rolelor, skateboard-urilor, moniciclurilor sau trotinetelor, o serie de masuri au fost modificate, in favoarea celor care circula cu astfel de vehicule. Insa, de cealalta parte, niciunul dintre cei care folosesc astfel de mijloace de transport nu mai au voie, oficial, sa circule prin centrul orasului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

  Incepand de acum, cei care sunt prinsi pe biciclete, role, skateboard-urilor, monicicluri sau trotinete in zona de promenada, vor putea primi si avertismente, iar amenzile au fost micsorate.

  „Amenzile vor fi cuprinse intre 200 – 400 lei intre 14 si 18 ani si dublu pentru cei de la 18 ani in sus. Ieri am facut promisiunea, la propunerea domnului Brancovan, sa cooptam un reprezentant al biciclistilor in comisia de circulatie. Noi vrem sa fie reprezentate interesele lor in comisia de circulatie, unde se iau deciziile. Ne trebuie HCL nu pentru biciclete, ci pentru celalalte mijloace, care nu sunt incadrate in categoria vehiculelor din punct de vedere al circulatiei”, a spus Nicolae Robu.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.