joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a spălat covorașele auto în fântâna arteziană din Piața Catedralei și s-a ales cu o amendă de 400 de lei

  de Special Arad | 7 iunie 2024, 1:26 PM | Știri Arad

  2

  (foto: Poliția Locală Arad)

  O femeie în vârstă de 40 de ani, din Arad, s-a ales vineri, 7 iunie, cu o amendă în valoare de 400 de lei după ce polițiștii locali au surprins-o în timp ce spăla covorașele auto în fântâna arteziană din Piața Catedralei.

  Un cetățean care a văzut ce face femeia a anunțat Poliția Locală.

  În data de 7 iunie, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și intervenție din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au identificat și sancționat o persoană de sex feminin pentru încălcarea obligației de a păstra curățenia pe arterele de circulație. Astfel, agenții din teren, semnalați de către un cetățean prin Dispeceratul Poliției Locale, s-au deplasat în Piața Catedralei, surprinzând femeia care spăla nestingherită în fântâna arteziană amplasată recent în zonă niște covoare auto, murdărind cu noroi inclusiv artera pietonală. N.M., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Arad, s-a ales cu amendă de 400 lei, fiind obligată să curețe zona afectată, aplicându-se măsura complementară de aducere a terenului la starea inițială”, a transmis Poliția Locală Arad.

  Citește și: Haine și parfumuri contrafăcute, în valoare de 200.000 de lei, confiscate la frontiera Nădlac II

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == INCA O DOVADA CA O PLECAT TAT CE I BUN DIN ARAD == AM AJUNS LA NIVELUL ORASELOR MICI DIN OLTENIA SAU BARAGAN == TOTUL E LA NIVEL DE OTENIA –EDUCATZIE SANATATE -JUSTITZIE POLITZIE -VIATZA CULTURALA == VAI MAMA LUI DE ARAD IN CE HAL A AJUNS SUB STAPANIREA FANARIHOTZILOR == AM FOST LA SATU MARE – AU SPITAL ECHIPAT CA LA AKH VIENA –STRALUCESTE == PRIMAR UNGUR VOTAT DE 2 ORI DE ROMANI CARE SUNT MAJORITARI IN ORAS 69/100 ==

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.