duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Haine și parfumuri contrafăcute, în valoare de 200.000 de lei, confiscate la frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 6 iunie 2024, 12:30 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit într-o autoutilitară înmatriculată în România, haine și parfumuri în valoare de 200.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

  „În data de 5 iunie, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră au descoperit în cadrul activității de control, pe sensul de ieșire din ţară, într-o autoutilitară înmatriculată în România, 398 de articole vestimentare și parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

  Pe durata cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean român în vârstă 37 de ani, iar persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.

  Produsele, în valoare de aproximativ 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Flagrant la frontiera Nădlac. 200 de euro mită pentru a permite unui camion cu deșeuri din UE să intre în România

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.