marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Familie de români, decimată într-un accident pe o autostradă în Italia. Doi copii și bunicii lor au murit

  de - | 6 iunie 2020, 1:40 PM | Internaţional

  0

  Opt români au fost implicați într-un grav accident produs în Italia, în urma căruia patru au murit, iar trei au fost răniți și au ajuns la spital, precizează MAE. Un alt român este în afara oricărui pericol. Ministerul Afacerilor Externe precizează că atât Ambasada României la Roma, prin intermediul biroului atașatului pentru afaceri interne, cât și Consulatul General al României la Bologna s-au autosesizat referitor la accidentul rutier produs vineri în provincia Arezzo și au întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului.

  Potrivit La Repubblica, accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O mașină în care se afla o familie din România – mamă, tată, patru copii și bunicii paterni – s-a izbit puternic de un TIR. O fetiță de 10 luni, un băiat de 10 ani și bunicii celor doi copii au murit în urma impactului.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.