Familia Regală, un nou Crăciun la Săvârșin. Au fost pregătite pachete pentru oamenii vârstnici și bolnavi

  de Raluca Medeleanu | 22 December 2021, 8:44 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Familia Regală a României anunță că programul Custodelui Coroanei și al Principelui Radu în zilele de sărbătoare ale Crăciunului și în cele ale Anului Nou rămâne același, ca în fiecare an.

  Masa de Ajun și bradul de Crăciun au fost împodobite în castel, iar cele 300 de pachete cu cadouri pentru familiile aflate în nevoie și pentru oamenii vârstnici sau bolnavi au fost pregătite. Aceste daruri vor fi oferite în zilele de 22, 23 și 24 decembrie.

  Angajații Ocolului Silvic Regal și cei ai Fundației Colecția Familiei Regale vor primi, de asemenea, din partea Majestății Sale, un cadou de Crăciun care va cuprinde bunătăți tradiționale și produse pentru curățenia casei. Întâlnirea celor două colective de angajați cu cuplul regal va avea loc la sfârșitul zilei de 23 decembrie.

  La prânz, în ziua de 24 decembrie, în Satul Regal vor fi prezenți dubașii din Săvârșin care, îmbrăcați în straie tradiționale, vor da glas colindelor străvechi ale locului.

  De asemenea, tot în 24 decembrie, ca în fiecare an, Custodele Coroanei va adresa un mesaj românilor din țară, din Republica Moldova și din toate colțurile lumii. Mesajul va putea fi vizionat pe paginile regale de pe internet, începând cu ora 15:00.

  (Foto: Cristian Coposesc).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.